Reversul medaliei! Noua iubită a lui Pique, deranjată că presa e pe urmele ei, pe străzile Barcelonei

Clara Chia Marti nu și-a imaginat probabil că asta va fi viața ei atunci când s-a amorezat de starul Barcelonei. La 23 de ani, tânăra studentă este considerată ”spărgătoare de casă”, în sensul în care atunci când a intrat într-o relație cu Gerard Pique, acesta era oficial încă partenerul Shakirei.

Clara a și stat ascunsă o perioadă, imediat după ce s-a anunțat că Pique și Shakira se despart după o relație de 12 ani și doi copii. Însă fotbalistul Barcei nu și-a ținut prea mult iubita la ”cutie”, iar luna trecută a scos-o în lume, la un concert și apoi la o nuntă. Iar de atunci, Clara a început să cunoască și reversul acestei povești de iubire.

Recent, iubita lui Pique a ieșit la o plimbare cu o prietenă pe străzile din capitala Cataloniei, dar s-a trezit cu presa pe urme. Emisiunea „El programa de Ana Rosa”, citată de telecinco.es, a prezentat imaginile cu Clara urmărită de jurnaliști și hărțuită cu întrebări.

Reporterii au bombardat-o cu replici la foc automat despre relația cu Pique, despre copii și despre Shakira, fosta parteneră a fotbalistului, spunându-i, printre altele că ea este ”personajul rău” din poveste.

Clara a fost depășită total de situație, vizibil deranjată și incomodată, și a încercat să se ascundă în spatele prietenei sale care a făcut tot posibilul să o protejeze și să o ferească de camere.

Momentul s-a petrecut exact în timp ce Pique negocia cu Shakira viitorul copiilor săi. Ulterior, ca să-și împace iubita, fotbalistul Barcei a zburat cu Clara Chia Marti, într-o escapadă romantică la Paris, potrivit Sport.es.

Au fost surprinși într-un restaurant de lux din capitala Franței, iar lumea l-a pus la zid pe Pique pe rețelele sociale, pentru că în loc să rezolve ceea ce e de revolvat cu mama copiilor săi pentru viitorul băieților, a fugit cu iubita la Paris.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Andrea Compagno face anunţul momentului! Mesaj clar pentru Gigi Becali. De ce a plecat, de fapt, de la FCSB

Andrea Compagno face anunţul momentului după ce roș-albaștrii au...

Umilinţă totală pentru Dan Şucu! L-a făcut praf în direct. Rapid, într-o criză uriaşă

Rapid a fost urmărită de ghinion, de la debutul...

Retragere forțată din tenis! Un jucător important a pus capăt carierei. Accidentările i-au grăbit retragerea

Retragere forțată din tenis! Accidentările i-au grăbit retragerea lui...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed