Teja e lider-surpriză în Superligă cu Botoșaniul, după ce a învins campioana acasă: `Mulțumim lui Dumnezeu că a fost azi cu noi!`

FC Botoșani a reușit să câștige pentru prima dată în istorie în fieful CFR-ului. Victoria istorică de la Cluj , 1-0 cu campioana, în etapa cu numărul 5, i-a dus pe moldoveni pe primul loc în Superligă.

Mihai Teja (43 de ani), antrenorul Botoșaniului, a recunoscut însă că echipa lui a avut mare noroc, în condițiile în care a fost adevărat adevărat bombardament la poarta lui Pap.

„Au avut o mulțime de ocazii. La ei nu a fost să intre, a fost o zi proastă pentru ei și o zi foarte bună pentru noi. Am avut noroc, am avut câteva acțiuni pe contraatac în care am dat și un gol. A fost normal după să ne apărăm, să schimbăm sistemul.

Ne-au pus sub presiune foarte mult, și-au dorit să dea gol, nu au avut noroc, mulțumim lui Dumnezeu că astăzi a fost cu noi. Vreau să-mi felicit băieții. Au făcut un meci bun, au avut determinare, au alergat, chiar dacă nu am avut posesia. Ei sunt o echipă bună, le urez multă baftă joi, să se califice mai departe, știu că ăsta e obiectivul principal.

Băieții mei au înțeles că numai prin muncă se pot obține performanțe, se antrenează foarte bine. E un grup unit, mă bucur că sunt aici cu ei”, a declarat Teja la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed