Teja e lider-surpriză în Superligă cu Botoșaniul, după ce a învins campioana acasă: `Mulțumim lui Dumnezeu că a fost azi cu noi!`

FC Botoșani a reușit să câștige pentru prima dată în istorie în fieful CFR-ului. Victoria istorică de la Cluj , 1-0 cu campioana, în etapa cu numărul 5, i-a dus pe moldoveni pe primul loc în Superligă.

Mihai Teja (43 de ani), antrenorul Botoșaniului, a recunoscut însă că echipa lui a avut mare noroc, în condițiile în care a fost adevărat adevărat bombardament la poarta lui Pap.

„Au avut o mulțime de ocazii. La ei nu a fost să intre, a fost o zi proastă pentru ei și o zi foarte bună pentru noi. Am avut noroc, am avut câteva acțiuni pe contraatac în care am dat și un gol. A fost normal după să ne apărăm, să schimbăm sistemul.

Ne-au pus sub presiune foarte mult, și-au dorit să dea gol, nu au avut noroc, mulțumim lui Dumnezeu că astăzi a fost cu noi. Vreau să-mi felicit băieții. Au făcut un meci bun, au avut determinare, au alergat, chiar dacă nu am avut posesia. Ei sunt o echipă bună, le urez multă baftă joi, să se califice mai departe, știu că ăsta e obiectivul principal.

Băieții mei au înțeles că numai prin muncă se pot obține performanțe, se antrenează foarte bine. E un grup unit, mă bucur că sunt aici cu ei”, a declarat Teja la Orange Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari