Ion Ţiriac i-a şocat pe americani! Anunţ incredibil despre averea magnatului. Nimeni nu se aştepta la un asemenea succes

Americanii sunt șocați de averea lui Ion Ţiriac, căruia i-au dedicat un întreg articol. Magnatul este primul dar și singurul miliardar din tenis, care are o avere estimată la 2,1 miliarde de euro.

Pe lângă multe alte lucruri, Ion Țiriac este cunoscut și penru Țiriac Collection, care este singura colecție personală ce include modele de vehicule și motociclete produse începand cu anul 1899 pană în prezent.

Ion Ţiriac i-a şocat pe americani!

Ion Țiriac a investit de-a lungul timpului în diverse domenii, cum ar fi industria bancară, asigurări, automobile sau imobiliare, de unde se explică și averea de 2,1 miliarde de euro.

Acest lucru, i-a uimit pe jurnaliștii de la mediareferee.com, care scriu că „Ion Țiriac este primul și singurul miliardar din tenis”.

„Surprinzător, un jucător precum Ion Țiriac nu a câștigat niciodată un Grand Slam la simplu. El a jucat, însă, finala Cupei Davis în 1969, 1971 și 1972. În 1965, la Budapesta, el a câștigat medalia de aur, atât la simplu, cât și la dublu mixt. Ion Țiriac a fost, de asemenea, un jucător de hochei. A evoluat ca apărător și a participat la Campionatul Mondial din 1961.

Ion Țiriac s-a retras din tenis în 1979. A devenit antrenor de tenis, consultant și agent de jucători. Țiriac a fost proprietarul turneului de la Madrid, între 2009 și 2021. Din 1990, Țiriac este om de afaveri. A deținut prima bancă privată din România post-comunistă. Cariera sa ca om de afaveri este de succes, iar domeniile sale de activitate s-au extins către linii aeriene, asigurări și imobiliare.

Ion Țiriac este primul și singurul miliardar din tenis. 90% din averea lui provine din afaceri. Din tenis, Ion Țiriac a încasat sub 5 milioane de dolari. Colecția lui Țiriac cuprinde peste 500 de mașini și motociclete de lux și s-a regăsit mereu în fruntea topului Forbes pe România”, scriu americanii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed