Probleme mari pentru Adrian Mititelu! Nicolo Napoli îl reclamă la FIFA. Ce îi cere patronului de la FCU Craiova

Adrian Mititelu ar putea avea probleme. Nicolo Napoli vrea să îl reclamă la FIFA. Italianul care i-a antrenat pe olteni de zece ori spune că nu și-a primi salariul.

FCU Craiova evoluează în Liga 2 și este pe locul 10, cu doar 12 puncte obținute.

Nicolo Napoli îl reclamă pe Adrian Mititelu la FIFA

Antrenorul îl face praf pe Mititelu. Nicolo Napoli susține că nu a văzut niciun ban în ultimul său mandat la FCU Craiova. Acum, fostul său șef nu îi mai răspunde la telefon, așa că a decis să meargă la FIFA.

„Eu sunt acasă, în Cagliari. Este posibil să merg în Liga 2 din Italia. Domnul Mititelu nu m-a mai sunat. Problema cu Mititelu e că nu mi-a plătit niciun ban pentru ultimul mandat la Craiova. O să merg la FIFA. Am vorbit cu avocatul, iar el va merge la FIFA. L-am sunat pe Mititelu, dar nu mai răspunde. Eu am lucrat pentru el, nu? De ce nu am fost plătit? Nu înțeleg! E urât! Sper să se gândească bine Mititelu, că poate să fie sancționată echipa”, a declarat Nicolo Napoli, pentru ProSport.

Obiectivul oltenilor în actualul sezon

Adrian Mititelu anunța obiectivul echipei sale după ce FCU Craiova a retrogradat. Lucrurile nu stau însă deeloc bine.

„Au fost mai multe greșeli, nu doar una. Eu sunt vinovatul numărul 1, toate deciziile au fost ale mele. Am făcut greșeli după greșeli. Nu știu ce se va întâmpla, asta este. Este o retrogradare care mi se poate imputa. Nu îmi e teamă, eu sunt cel mai mare suporter al echipei. Au dreptul să mă blameze. Am fost retrogradat cu japca în 2011, acum nu a mai intervenit nimeni. Am crezut că jucătorii sunt destul de buni, nu îi mai recunoști.

Am făcut erori, am avut și ghinion cu arbitrajul. Când intri într-o pasă proastă, nu mai iese nimic. Au avut condiții de primele 4 echipe din România. Sunt 4 cluburi care pot concura cu noi la infrastructură. Nu le-a lipsit nimic. Acum 7 ani credeam că vom ajunge sus și uite în ce situație ne-am trezit! Suferința e mare, știți care e războiul nostru de identitate” spunea Adrian Mititelu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed