‘Ilegal de frumoasă’. Femeia celebră care i-a sucit minţile fotbalistului român. O nouă apariţie fabuloasă / Foto

‘Ilegal de frumoasă’. Femeia celebră care i-a sucit minţile fotbalistului român. O nouă apariţie fabuloasă. Tricolorului nu îi merge bine deloc pe plan sportiv, dar punctează în viaţa sentimentală.

Femeia celebră care se iubeşte cu jucătorul român e lipsită de inhibiţii. Tocmai a postat imagini de senzaţie cu care le-a tăiat respiraţia fanilor.

Femeia celebră care i-a sucit minţile fotbalistului român

Femeia celebră se iubeşte de ceva timp cu Ionuţ Radu, omul care momentan nu-şi găseşte echipă. Studenta din Italia care este într-o relaţie cu portarul român. Tocmai a postat câteva imagini de senzaţie pe Instagram, acolo unde are peste 200.000 de urmăritori.

Francesca Cuccuru este împreună cu Ionuţ Radu de mai bine de doi ani. Portarul nu a confirmat la Bournemouth şi s-a întors la Inter. Nu intră în calculele nerazzurrilor, dar nici nu a acceptat ofertele primite din Italia şi Franţa.

Francesca a postat mai multe fotografii în care apare îmbrăcată sumar şi a fost asaltată cu mesaje. „Mamma mia„, „Ne faci pe toţi să murim pentru tine…„, „Divă„, „Ilegal de frumoasă!„, „Atât de frumoasă” şi „Nu te merităm” au fost numai câteva dintre comentariile primite.

Radu a cunoscut-o pe tânăra studenta din Italia pe reţelele sociale, atunci când încă evolua în Serie A. A şi prezentat-o familiei pe Francesca. „Ne-am cunoscut pe rețelele sociale și ne-am mutat imediat împreună. Ea are 20 de ani, vine din Sassari și este studentă. Luăm lucrurile pas cu pas”, a dezvăluit Ionuţ Radu, pentru gazzetta.it, anul trecut.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Francesca Cuccuru (@francescaacuccuru)

Înainte să o cunoască pe Francesca, Ionuţ Radu a avut o relaţie cu Carolina Stramare, cea care a fost desemnată în 2019 Miss Italia. Cei doi s-au despărţit după ce Carolina a apărut pe un yacht alături de starul Marcos Alonso.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Tragedia momentului în tenis! S-a stins din viaţă un jucător legendar. A fost primul român prezent în clasamentul ATP

Doliu în lumea tenisului românesc. Sever Mureşan, primul jucător...

Atac la adresa lui Gigi Becali! L-au făcut praf înaintea meciului. Cuvinte dure la adresa şefului de la FCSB

Gigi Becali este, din nou, în centul atenției. Jurnaliștii...

Imagini virale cu Mihai Stoica! Unde a fost surprins oficialul celor de la FCSB. Nu a fost singur

Mihai Stoica, apariție de senzație în ring. Președintele Consiliului...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed