Bomba momentului în tenis! Decizie de ultimă oră a lui Rafa Nadal. La ce competiţie va participa legendarul jucător iberic

Bomba momentului în tenis mondial! Rafa Nadal a luat o decizie de ultimă oră, care i-a surprins pe toți. Legendarul jucător iberic a anunțat că va face parte din echipa de Cupa Davis a Spaniei.

Rafa Nadal i-a luat prin surprindere pe toți cu decizia de a participa la Cupa Davis. Turneul se va desfășura la Malaga, în perioada 19-24 noiembrie. Ibericii vor să câștige trofeul cu numărul șapte.

Decizie de ultimă oră a lui Rafa Nadal!

Anun bombă în Spania. Nadal face parte din echipa de Cupa Davis. Ibericii încearcă să câştige trofeul cu numărul 7.
Carlos Ferrer este căpitanul nejucător al Spaniei. Acesta a anunţat componenţa echipei care va reprezenta Spania în Final 8 care se va disputa la Malaga, în perioada 19-24 noiembrie.

„Carlos Alcaraz, Roberto Bautista, Pablo Carreño, Marcel Granollers şi Rafa Nadal”, sunt jucătorii care vor forma echipa Spaniei. Spania a câştigat Cupa David în 2000, 2004, 2008, 2009, 2011 şi 2019. „Sunt foarte încântat să-l am pe Rafa și sunt foarte mândru de această echipă și de ceea ce s-a realizat până acum. Sper să putem oferi o mare bucurie la Malaga. Am vorbit cu el și mi-a spus deja cât de nerăbdător era să fie acolo”, a anunţat Carlos Ferrer, conform as.com.

Rafael Nadal are în palmares 22 de titluri de Grand Șlem. Cele 14 titluri cucerite la Roland Garros, sunt un record mondial. Ibericul l-a depășit pe elvețianul Roger Federer.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed