Cea mai frumoasă hocheistă a dat lovitura! Imaginile cu care i-a pus pe jar pe fani. A revenit la marea sa pasiune / Foto

Cea mai frumoasă hocheistă a dat lovitura după ce a ales să își schimbe cariera. Au apărut imagini incendiare cu care și-a pus pe jar fanii. Aceasta a dezvăluit că marea sa pasiune este aceea de a cocheta cu moda, lucru care s-a și întâmplat, devenind model.

Mikayla Demaiter a fost catalogată ca fiind cea mai frumoasă hocheistă din lume. Blonda sexy a fost portar în hocheiul profesionist, unde făcea senzație, dar a decis să se reprofileze. Tânăra a profitat de aspectul fizic impecabil și a decis să devină model.

Cea mai frumoasă hocheistă a dat lovitura!

Mikayla este tânăra care a jucat hochei profesionist și făcea senzație ca portar. Cu toate acestea, a decis să facă o schimbare în viața sa și să își schimbe la 360 de grade cariera. Profitând de aspectul său fizic de invidiat și de formele voluptoase, s-a făcut model.
Mikayla și-a construit o comunitate în mediul online, având nu mai puțin de 3.2 milioane de urmăritori pe contul de Instagram.

În anul 2020 s-a retras după ce a evoluat pentru Bluewater Hawks în Provicial Women’s Hockey League.
De curând, Mikayla a realizat o ședință foto într-o care amintește de trecutul său. A purtat un costum provocator, la care a accesorizat apărătorile de la hochey. „Cea mai sexy jucătoare” sau „Minunată” sunt doar câteva dintre comentariile de pe rețelele de socializare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed