‘Du-te, bă, cu vaca! Nu știi fotbal’. Ianis Hagi, apărat în scandalul momentului. Antrenorul lui Rangers a fost umilit în direct

Ianis Hagi a fost apărat de fostul șef de la LPF în scandalul momentului. Antrenorul lui Rangers, Philippe Clement a fost umilit în direct de acesta. Decizia de a nu se baza pe serviciile tricolorului dar și de a-l trimite la echipa a doua sunt de neînțeles.

Ianis Hagi trece printr-o perioadă dificilă la echipa de club, Glasgow Rangers. Internaționalul român nu este însă singur, iar Mitică Dragomir, fostul șef de la LPF a sărit în apărarea jucătorului, ba mai mult la umilit pe antrenorul Philippe Clement.

Ianis Hagi apărat în scandalul momentului!

Situația lui Ianis a fost discutată și de Mitică Dragomir, care a avut numai cuvinte dure la adresa lui Philippe Clement. Presa din Scoția va exploda.

Fostul șef de la LPF a vorbit despre problemele pe care le are tricolorul la echipa de club, Glasgow Rangers. Acesta nu a avut cuvinte de laudă la adresa antrenorului echipei din Scoția. Mai mult, a spus că l-ar fi dat afară dacă ar fi avut o funcție de conducere în cadrul echipei.

Dragomir este uimit de ceea ce pătește Ianis la echipa de club. Mijlocașul fost trimis la echipa a doua de către antrenorul Philippe Clement, care nu îl ia în considerare pentru sezonul curent.

Fostul șef de la Liga Profesionistă de Fotbal este de părere că un jucător precum Hagi jr. nu merită să fie lăsat în afara lotului.

„Dacă ăia de la Rangers nu vor să îl primească, îi omoară spectatorii. Sunt oameni răi, suporterii. Ăsta e jucător să îl trimiți la echipa a doua? Dacă sunt patron, mâine îl dau afară pe antrenor, pe Clement ăsta al tău. Îl dau afară în șuturi de acolo. Nu are nici rezultate. L-a bătut de l-a rupt Celtic.

Un figurant de doi lei. El, un jucător care a fost printre cei mai buni la Euro 2024, vine la echipa națională și dă un randament extraordinar și tu îl trimiți la echipa a doua? Du-te, bă, cu vaca, băi, Clement, băi. Fraza asta va fi celebră în toată Scoția! Du-te, bă, cu vaca! Nu știi fotbal!”, a declarat Mitică Dragomir la Fanatik.

Ianis a făcut parte din lotul echipei naționale, pentru care a și contribuit la victoria din partida cu Lituania.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed