Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu! Dan Petrescu a spus clar. Ce trebuie să facă noul selecţioner

Dan Petrescu a dat verdictul! Tehnicianul grupării din Gruia știe ce trebuie să facă în continuare Mircea Lucescu, pentru ca naționala României să aibă succes și să ajungă la Mondialul din 2026.

Primele două meciuri de debut ale lui Mircea Lucescu pe banca tehnică a primei reprezentatie au fost un adevărat succes, 3-0 cu Kosovo și 3-1 cu Lituania.

Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu!

În primul meci, cu Kosovo, tricolorii s-au descurcat incredibil, și nu i-au lăsat deloc pe adversari să înscrie, în schimb, la meciul cu Litunaia, naționala României a fost ajutată foarte mult de intervenția arbitrajului VAR. Lucru care l-a făcut pe Lucescu să facă câteva schimbări, care s-au adeverit esențiale.

Acest lucru a fost observat și de Dan Petrescu. Cu toate acestea, tehnicianul de la CFR Cluj are încredere în selecționer că, prin experiența pe care o are, poate aduce foarte multe lucruri pozitive.

„Primul meci a fost foarte bun. Un rezultat poate puțin exagerat, dar foarte bun. În al doilea meci am suferit. Am avut noroc cu VAR-ul, dar s-a văzut mâna lui Mircea Lucescu la schimbări, cei care au intrat au schimbat meciul. Când ai două victorii, trebuie să fii mulțumit.

Sunt convins că nea Mircea e mulțumit, dar ca întotdeauna va vrea mai mult. Am încredere, sunt convins în proporție de 90% că vom ajunge la Mondial, dacă Mircea Lucescu va fi antrenor. Mi-am dorit un antrenor cu experiență, se potrivește la națională. Experiență mai mare decât Lucescu nu are nimeni, din fotbalul românesc”, a declarat Dan Petrescu

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed