Cea mai frumoasă femeie din România iubeşte din nou! Fosta noră a lui Victor Piţurcă a dat lovitura. Şi-a refăcut viaţa / Foto

Cea mai frumoasă femeie din România iubeşte din nou! Fosta noră a lui Victor Piţurcă a dat lovitura. Şi-a refăcut viaţa alături de un bărbat extrem de potent financiar. Cristina Ich a recunoscut că se află într-o nouă relaţie.

Cea mai frumoasă femeie din România şi-a regăsit liniştea în braţele unui bărbat bogat. Mama nepotului lui Victor Pițurcă se iubeşte cu fostul soţ al unei prietene.

Cea mai frumoasă femeie din România iubeşte din nou!

Cristina Ich s-a despărțit de Alex Pițurcă, alături de care are un băiețel, pe Noah. Nu a stat singur prea mult. Se iubeşte cu fostul soţ al unei prietene. Este vorba despre fiul lui Don Pepe, un cunoscut constructor din Bucureşti, conform cancan.ro.

Bianca și Cristina Ich au devenit prietene în urma unei colaborări. Cristina a promovat, pe rețelele sociale, articolele vestimentare pe care Bianca le comercializa. Apoi, Ich s-a apropiat de fostul soţ al Biancăi.

Sursa citată susţine că fiul lui Don Pepe a pus ochii, pe Cristina Ich, chiar în timpul unei petreceri aniversare a propriei soții, în Franţa. Familia lui Don Pepe ar fi fost foarte deranjată de comportamentul Cristinei, motiv pentru care a decis să o trimită înapoi în țară.

Bianca și băiatul lui Don Pepe, care au un copil împreună, au divorțat. „Și ce pot eu să fac? Nu trebuie să comentez nimic despre viața mea personală, nu am făcut-o niciodată. Și ce, e extraconjugală, e căsătorit cu cineva?

Nu vreau să comentez absolut nimic. Sunt o femeie liberă, pot să fiu cu cine îmi doresc și, atât timp cât cineva este liber, adică un bărbat este liber, eu pot să fiu cu acel bărbat. Punct. Nu există nicio relație extraconjugală.

În niciun caz relația noastră nu a început când el era căsătorit. Noi ne cunoșteam, dar, în niciun caz… Nu a fost nicio infidelitate, nicio înșelătorie și așa mai departe”, a spus Cristina Ich, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed