Italienii au reacționat după decizia lui Ciprian Tătărușanu! Ce spun despre retragerea portarului român. A evoluat la Fiorentina şi AC Milan 

Italienii au reacționat după ce Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal. Fostul portar al naționalei a jucat în Serie A pentru Fiorentina și AC Milan. Portarul şi-a pus mănuşile în cui la 38 de ani.

Cariera și-a încheiat-o în Arabia Saudită. În sezonul 2023/2024 a evoluat pentru Abha.

Italienii au reacționat după decizia lui Ciprian Tătărușanu

Jurnaliștii italieni nu au trecut cu vederea retragerea lui Tătărușanu.

”Ciprian Tătărușanu iese la pensie. La 38 de ani, portarul român Ciprian Tătarusanu și-a anunțat retragerea din fotbal. Fostul goalkeeper al Fiorentinei și Milanului și-a făcut cunoscută decizia prin intermediul rețelelor sociale”, a notat Tuttomercatoweb.

”Tătărușanu își ia rămas bun de la fotbal”, au scris și cei de la Gazzetta dello Sport.

Și cei de la AC Milan au postat un mesaj pentru fostul său goalkeeper. Tătărușanu a mai jucat la Juventus București, Gloria Bistrița, FCSB, Fiorentina, Nantes, Lyon și Abha.

Ciprian Tătărușanu a adunat la echipa națională a României 74 de selecții. A fost în poarta României la EURO 2016, unde a fost integralist în faza grupelor contra Franței (eșec 1-2 în meciul de deschidere al turneului final), Elveției (1-1) și Albaniei (eșec 0-1). În 2020, portarul își anunța retragerea.

Mesajele primite de portar

După anunțul retragerii, portarul a primit mai multe mesaje de la foştii colegi pe Instagram.

„Si noi iti multumim , Tataris ! ❤️”, a scris Alex Chipciu.

„Mulțumim pentru tot”, a notat echipa națională.

„Mulțumim pentru clipele superbe pe care le-am trăit împreună, Tataris! De la titlurile câștigate împreună și până la loviturile de departajare apărate în marile meciuri din Europa. Vei rămâne mereu unul dintre noi! Mult succes în tot ceea ce vei face de acum încolo.”, au transmis cei de la FCSB.

„Respect ,Tataris”, i-a transmis Alexandru Maxim.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed