Vedeta lui Adrian Mititelu rupe tăcerea! Rokas Lekiatas, mărturie senzațională despre mutarea la Craiova. Fotbalistul a oferit toate detaliile despre noua viaţă

Rokas Lekiatas a bătut palma cu FCU Craiova la începutul acestui an! Fundașul în vârstă de 25 de ani, cu 73 de meciuri disputate în prima ligă din Lituania, a semnat un contract cu oltenii, valabil șase luni, cu opțiune de prelungire pentru încă 2 ani și jumătate.

Lekiatas a sosit în Bănie pe vremea când FCU Craiova se lupta în Superliga, pentru un loc în play-off-ul competiției. Între timp, alb-albaștrii au retrogradat în eșalonul secund, însă fundașul nu își pierde speranța și are încredere că echipa sa poate reveni pe marea scenă a fotbalului românesc.

Rokas Lekiatas, mărturie senzațională despre mutarea la Craiova!

Lituanianul s-a stabilit în Craiova și este extrem de mulțumit de tot ce îi poate oferi orașul. În ciuda retrogradării alături de formația olteană, Lekiatas nu regretă transferul său la FCU Craiova.

Fundașul este extrem de mulțumit de facilitățile oferite de către clubul din Bănie.

„Mă simt extrem de bine în Craiova. Orașul nu este deloc mic. Pot găsi orice îmi doresc aici cu ușurință, începând cu multiplele opțiuni de mâncare, până la haine și așa mai departe. 

România în sine este o țară frumoasă. Mult mai mare decât Lituania, ca suprafață, dar și ca populație.

În ceea ce privește echipa, baza de antrenament a clubului este impresionantă. Avem parte de facilități de top care ne ajută să ne facem treaba în cel mai bun mod posibil. Până la urmă, acesta este obiectivul principal. Să te dezvolți ca sportiv în cele mai bune moduri!”, a admis Lekiatas, în exclusivitate la SportBull.

Rokas Lekiatas a fost integralist în partida dintre România și prima reprezentativă a Lituaniei, din Liga Națiunilor, finalizată cu victorie pentru tricolori, scor final 3-1.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed