Mircea Lucescu, în alertă! Atmosferă ostilă pentru tricolori + Echipa gândită de selecționer la primul său meci

România va debuta în actualul sezon al Ligii Națiunilor în această seară, de la ora 21.45, cu reprezentativa din Kosovo. Meciul a stârnit un interes uriaș în rândul suporterilor kosovari.

Partida marchează și revenirea lui Mircea Lucescu la naționala României după 38 de ani. Echipa gândită de selecționer va juca în sistem 4-1-4-1.

Mircea Lucescu, în alertă! Atmosferă ostilă pentru tricolori

Suporterii kosovari au arătat un interes uriaș pentru meciul cu România din această seară. Toate biletele au fost vândute. Fanii români nu vor fi în tribune din cauza sancțiunii UEFA de după EURO 2024.

”Ultimele noutăți de la Priștina, înaintea meciului cu Kosovo: jucăm în galben, sunt așteptați 13.000 de suporteri (fără români, în urma sancțiunii UEFA) și, spre deosebire de duelul din 2023, nu sunt șanse de ploaie”, a scris echipa națională pe Facebook.

„Mă aștept la o atmosferă sportivă, indiferent ce își va permite să facă unul sau altul dintre suporteri. Meciul se joacă pe teren. Mă aștept să nu fie incidente, să fie fair-play. Nu-mi fac griji.

Atmosfera să fie în tribune, pe teren sunt două echipe care joacă. Am nevoie de un translator din limba română. Eu nu vorbesc în engleză, că sunt selecționerul României. Trebuie să ne respectăm!”, a spus Lucescu.

Selecționeul a decis ca pentru partida din această seară să nu îi rețină în lot pe Iulian Cristea și Alexandru Chipciu, ambii de la U Cluj.

„Eu m-am adaptat foarte repede aici. Se vor adapta și ei, nu au ce să facă, trebuie să se adapteze. Sper să mă comport de așa natură să nu simtă această diferență de vârstă. Dar spiritul meu a rămas destul de tânăr”, a spus Lucescu la conferința de presă.

Echipe probabile:

Kosovo (3-4-3): Muric – Rrahmani, Aliti, Paqarada – Hadergjonaj, Fisnik Asllani, Rexhbecaj, Vojvoda – Zhegrova, Muriqi, Rashica
Selecționer: Franco Foda (58 de ani)

România (4-1-4-1): Niță – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu – Marius Marin – Man, Răzvan Marin, Stanciu, Mihăilă – Drăguș
Selecționer: Mircea Lucescu (79 de ani)

Stadion: „Fadil Vokrri”, Priștina
Arbitru: Aliyar Aghayev (Azerbaidjan) / Arbitru asistent 1: Zeynal Zeynalov (Azerbaijan) / Arbitru asistent 2: Akif Əmirəli (Azerbaidjan) / Arbitru de rezervă: İnqilab Məmmədov (Azerbaidjan) / Observator de arbitri UEFA: Michail Argyrou (Cipru) / Delegat UEFA: Andrey Medintsev (Bulgaria)

 

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed