Moment emoţionant pe stadion! Ce a făcut Mădălina Ghenea înaintea meciului. Imaginea s-a viralizat imediat / Foto

Moment emoţionant pe stadion! S-a aflat ce a făcut Mădălina Ghenea înaintea meciului. Imaginea s-a viralizat imediat. Una dintre cele mai frumoase femei din România a devenit celebră peste hotare.

Mădălina Ghenea uimeşte pe toată lumea cu frumuseţea ei. Fiecare apariţie a actriţei nu rămâne anonimă.

Moment emoţionant pe stadion!

Mădălina Ghenea a fost prezentă în Anglia, la meciul dintre Manchester City și Ipswich Town, scor 4-1, în etapa a 2-a din Premier League. Frumoasa actriţă este cunoscută ca fiind microbistă. Nu și-a ascuns susținerea niciodată pentru FCU Craiova şi cei din Peluza Sud.

Prezentă în această perioadă în Anglia pentru un nou proiect, Mădălina nu a ratat ocazia și a asistat la meciul lui Manchester City cu Ipswich Town, disputat pe Etihad Stadium. Actriţa şi fotomodelul nu a fost singură pe stadion. A fost însoţită de de fiica sa și câțiva prieteni.

Pe arena de 53.000 de locuri, Mădălina Ghenea a strâns-o puternic în brațe pe fiica sa, care a fost, cel mai probabil, emoționată de ceea ce era în jurul său pe Etihad. ”Iubire fără sfârșit”, a scris la InstaStory, unul dintre prietenii Mădălinei, care a publicat momentul cu actrița și fiica sa.

Nu este exclus ca Mădălina Ghenea să ia parte și la alte evenimente sportive în această perioadă pe care o petrece în Anglia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed