Mihai Bordeianu face anunţul serii! Cum a învins-o Poli Iaşi pe FCSB: ‘Olaru s-a pus direct să mă lovească’ + Ameninţări pentru cei de la Rapid

Mihai Bordeianu face anunţul serii! S-a aflat cum a învins-o Poli Iaşi pe FCSB. Moldovenii au  dat lovitura în Ghencea, după un autogol. Autorul şutului era în culmea fericirii pentru rezultat.

Mihai Bordeianu a dezvăluit cum a reuşit să marcheze în două etape consecutiv. După golul cu Dinamo, a urmat cel cu FCSB.

Mihai Bordeianu face anunţul serii!

„Suntem fericiţi pentru cele trei puncte. meci greu după peripeţiile de aseară. Am ajuns la 2 la hotel. Am obţinut cele trei puncte şi asta e important. Avem liniştea să pregătim meciul cu Rapid şi să obţinem un punct sau trei. Chiar dacă au jucat în 10 au calităţi, sunt campioana României. Mă bucur, sunt mai liniştit. Sunt mai aproape de casă şi asta îmi dă altă stare”, a spus Mihai Bordeianu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mihai Bordeianu a vorbit şi despre eliminarea lui Darius Olaru. I-a ameninţat şi pe cei de la Rapid, cu care ieşenii vor juca etapa viitoare. „Cu puţin noroc golul, dar important e să încerci. Am vrut să dau la poartă şi a fost un final fericit. Oli nu ştiu ce a vrut să facă. Am simţit că e intenţie. S-a pus direct să mă lovească. Ultimul meci când am pierdut aici a avut tot aşa o intrare. S-a dat galbel atunci. Acum s-a dat roşu.

Un duel tare cu Rapid care a investitit foarte mult. Jucăm acasă, sper să fie un stadion plin şi să obţinem victoria. Avem nevoie de fani”, a mai spus Bordeianu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed