Gică Hagi îşi pierde vedeta! Ofertă importantă pentru jucătorul Farului. În ce campionat ar putea să ajungă

Gică Hagi ar putea să dea lovitura pe piața transferurilor. Managerul constănțenilor este aproape să vândă un jucător, care a primit o ofertă importantă în Italia. Este vorba despre unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la Farul.

Unul dintre jucătorii lui Gică Hagi a primit o ofertă importantă din Italia. Este vorba despre Constantin Grameni, mijlocașul Farului, care la următorul meci va fi urmărit de un impresar al unui club din Peninsulă.

Gică Hagi își pierde vedeta!

Managerul Farului ar putea să dea o lovitură, pe piața transferurilor și să vândă un jucător în Italia. În acest moment, constănțenii se află pe locul 14 în Superliga, cu numai patru puncte obținute după cinci etape.

Impresarul Florin Manea, a dezvăluit că, la următorul meci al Farului, va fi prezent și directorul sportiv al unui club din Italia, care îl va urmări pe mijlocașul Constantin Grameni.

Manea a vorbit despre interesul pe care FC Porto și o echipă din Abu Dhabi il au pentru Grameni. „Deocamdată, nu avem nicio ofertă scrisă de la Abu Dhabi. A fost o ofertă de la Porto pentru el, dar financiar nu era extraordinară. Era un împrumut cu opțiune de cumpărare. Încercăm să aducem o ofertă pe placul lui Gică Hagi.

Am primit o scrisoare de interes în urmă cu o lună din Abu Dhabi, dar atât, oferta n-a mai ajuns la Farul. Am ceva din Italia pentru Grameni, o să vină cineva să-l vadă. Dacă-l duc în Italia, sigur ajunge în Serie A sau în Serie B, la o echipă care se bate pentru promovare. Vine directorul sportiv al echipei la meciul următor al Farului”, a declarat Florin Manea, conform prosport.ro.

Meciul la care mijlocașul va fi analizat de directorul sportiv venit din Italia este cel cu FC Hermannstadt. Duelul va avea loc luni, 19 august, de la ora 22:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed