Marius Şumudică, sfat pentru Gigi Becali. Ce trebuie să facă șeful de la FCSB. Antrenorul a spus clar

Marius Şumudică are un sfat pentru Gigi Becali. Antrenorul i-a transmis șefului de la FCSB ce trebuie să facă dacă ajunge în grupele Ligii Campionilor.

Patronul campioanei și-a lăudat în ultimul timp echipa, dar Șumudică susține că doar cinci dintre jucătorii lui Elias Charalambous pot face față într-o asemenea competiție.

Marius Şumudică, sfat pentru Gigi Becali

Marius Şumudică îi transmite lui Gigi Becali să transfere jucători de valoare dacă vrea ca echipa sa să se poată lupta în grupele Ligii Campionilor în cazul în care ajunge în această fază a competiției.

Antrenorul spune că doar 5 jucători de la FCSB au valoarea necesară de a juca în Liga Campionilor.

„Vorbim de Champions League? Pentru Champions League? Eu vorbesc de ce zice patronul. Eu cred că în momentul de față, pentru nivel de Champions League, cred că poate fundașii centrali, că e și Chiricheș acolo.

Târnovanu e ok, și cred că Olaru. Și Ștefănescu. Zic că restul nu sunt de nivel de Champions League, să ajungi în grupe. Ca și experiență, punct la punct, Chiricheș n-are cum să nu joace. Și Olaru. Cred că pot face față.

Grupe de Champions League? Despre ce vorbim? Cu toată stima pentru ceilalți jucători. Nu poți să joci în grupe Champions League cu așa ceva, sau să te califici. Vezi, ca drept dovadă, care e nivelul pe Transfermarkt acum“, a spus Marius Șumudică, pentru Fanatik.

Gigi Becali i-a lăudat pe Lixandru și Șut, dar Șumudică spune că sunt fotbaliști de maximum Conference League.

„(n.r. Gigi Becali – cel mai bun meci al lui Lixandru) Așa a văzut Gigi, eu am văzut altceva. Este un jucător foarte bun pentru campionatul nostru, pentru Conference. Nu poți să joci cu Lixandru și Șut să joci play-off de Champions League.

Poți să joci, dar nu sunt de nivelul ăla. Ca antrenor, zic în momentul de față. O să vezi din punct de vedere fizic cum arată jucătorii de play-off de Champions League“, a mai adăugat Marius Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed