David Popovici şi-a surclasat toţi adversarii! Început perfect la Jocurile Olimpice 2024. Marş forţat spre medalii

David Popovici şi-a surclasat toţi adversarii! Început perfect la Jocurile Olimpice 2024. Marş forţat spre medalii. Românul a fost cel mai bun în seriile de la 200 de metri. Adversarii au fost mult sub român.

David Popovici este în mare formă la Jocurile Olimpice 2024. A început perfect cursa pentru medalii.

David Popovici şi-a surclasat toţi adversarii!

David Popovici a câştigat, fără probleme, prima cursă de la Jocurile Olimpice 2024. A intrat în bazin la seriile de la 200 de metri liber. Popovici s-a calificat, fără probleme, în semifinale la 200 de metri liber cu cel mai bun timp, 1:45:65! Înotătorul român a făcut o cursă fantastică, fiind la un moment dat foarte aproape de recordul mondial.

Popovici a câştigat detaşat seria a 4-a, în care a concurat. Urmează semifinalele pentru sportivul român, care vor avea loc după 21:45 (n.r.: ora României). Popovici a fost urmat, în serie sa, de belgianul Lucas Henveaux şi de sud-coreeanul Sunwoo Hwang.

Înotătorul român nu  le-a dat nicio şansă adversarilor şi a confirmat aşteptările specialiştilor. Cei mai importanţi oameni din înot au spus clar. Popovici va câştiga, fără probleme, medalia de aur la Paris, în proba de 200 de metri liber.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed