Zeljko Kopic are tupeu! Obiectivul uriaş al lui Dinamo. Ameninţă echipa lui Dan Petrescu

Zeljko Kopic, croatul care a reușit să salveze echipa de la retrogradare, are tupeu! Obiectivul uriaş al lui Dinamo din acest sezon a fost dezvăluit de antrenor. Acesta ameninţă echipa lui Dan Petrescu înainte de duelul dintre cele două grupări.

Echipa antrenată de Zeljko Kopic, a fost la un pas de a retrograda în liga secundă în sezonul recent încheiat. Antrenorul de la Dinamo a declarat că nu mai concepe o situație similară celei prin care au trecut. ”Câinii„ au un obiectiv clar.

Zeljko Kopic are tupeu!

Dinamo o va înfrunta pe CFR Cluj în etapa de debut a noului sezon de Superliga. Antrenorul alb-roșiilor a vorbit la conferința de presă despre duelul cu ardelenii și despre obiectivul îndrăzneţ pe care şi l-a propus în acest sezon!

Kopic vrea ca echipa sa să prindă play-off-ul. Antrenorul croat nu concepe ca echipa lui să se afle în aceeaşi situaţie ca sezonul trecut.

„Dan Petrescu a făcut lucruri bune la CFR, însă noi ne-am mișcat bine în presezon. În această perioadă traversăm o formă bună și mă astept să facem un meci bun cu CFR. Ce am văzut ieri (n.r. vineri) la antrenament este că toată echipa vrea să aibă un start bun de campionat, să schimbe tradiția ultimelor sezoane, să avem rezultate și să simțim o îmbunătățire.

Este clar că nu mai vrem să fim în zona retrogradării, dorim să fim aproape de echipele care se bat la play-off, să facem un fotbal mai bun. Este clar că în acest sezon vom arăta diferit”, a declarat Zeljko Kopic în conferinţa de presă de dinainte de meciul cu CFR Cluj.

CFR Cluj – Dinamo se va disputa duminică, de la ora 19:00, pe arena echipei din Gruia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed