Zeljko Kopic continua revoluția la Dinamo! Jucătorii care vin în haita. Antrenorul croat a dat toate detaliile

Zeljko Kopic continua revoluția la Dinamo. Echipa din Ștefan cel Mare a fost una dintre cele mai active pe piața transferurilor. Antrenorul croat al câinilor a spus ce ţinte are pentru viitorul sezon de Superliga.

Antrenorul croat a fost la evenimentul organizat cu ocazia prezentării noile echipamente și a anunțat ce planuri are. Vrea să mai aducă doi jucători.

Zeljko Kopic continua revoluția la Dinamo

Zeljko Kopic vrea să se lupte pentru play-off în acest sezon. Așa că a făcut schimbări importante. Nu se oprește însă și anunță că mai vrea încă doi fotbaliști.

”Vrem să mai facem transferuri. Dorim să mai aducem câte un jucător în fiecare compartiment, în total cam patru sau cinci jucători. Suntem în contact cu câțiva, iar piața transferurilor este deschisă. Jucătorii analizează diferite opțiuni.

Am vrut să aducem fotbaliști mai devreme, dar nu s-a putut, pentru că n-a depins numai de noi. Asta ține de bucătăria internă și de planurile de la echipei. Vrem să ne apropiem de primele 6 locuri, dar pentru club e important să jucăm un fotbal bun, să avem stabilitate și să promovăm jucători tineri. Vrem să construim o bază pe care să ne bazăm în sezonul viitor, să nu schimbăm mereu lotul la fiecare 6 luni-1 an. Suntem aproape să aducem doi jucători, încercăm să rezolvăm zilele acestea. E important să construim un nucleu”, a declarat Zeljko Kopic.

În această vară la Dinamo au venit Raul Rotund (19 ani), Cătălin Cîrjan (21 de ani), Adrian Caragea (18 ani), Alexandru Roșca (20 de ani), Kennedy Boateng (27 de ani) și Răzvan Pașcalău (20 de ani)

Foto. @DinamoBucurestiOfficial

Miercuri, 10 iulie, ”câinii roșii” au prezentat și noile echipamente de joc pentru noua stagiune.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed