Adrian Mutu a spus adevărul! Dezvăluiri incredibile despre plecarea de la Rapid. Ce a vorbit, de fapt, cu Dan Şucu

Adrian Mutu nu a ezitat și a spus adevărul! Tehnicianul a făcut dezvăluiri incredibile despre plecarea de la Rapid. S-a aflat ce a vorbit, de fapt, cu patronul echipei, Dan Șucu la despărţirea de formaţia giuleşteană.

Adrian Mutu a fost la cârma echipei patronate de Dan Șucu din martie 2022 până în iulie 2023. Acesta a povestit despre perioada petrecută în Giulești și despre decizia sa de a pleca. Chiar i-a sfătuit pe cei din conducere cu privire la noul antrenor.

Ce a vorbit Mutu cu Dan Șucu?

Mutu a bifat 54 de apariții pe banca tehnică a celor de la Rapid, și a înregistrat o medie de 1.72 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.
”Briliantul„ a vorbit sincer despre perioada petrecută alături de giuleșteni și a ținut să sublinieze faptul că a anunțat conducerea despre oferta pe care o primise de la Neftchi Baku.

Fostul internațional a precizat că a îndrumat conducerea să-l aleagă pe Cristiano Bergodi pentru postul de principal. Acesta a spus și că Marius Șumudică nu se afla pe lista de antrenori a celor de la Rapid.

”A fost și o nemulțumire a mea legată de mercato, vroiam un mercato mai cuprinzător, dar asta nu a contat atât de mult. Oferta primită era una importantă, am fost fair-play și sincer cu președintele și cei doi patroni.

Le-am spus cu 10 zile înainte că am o ofertă la care mă gândesc, le-am dat timp să se organizeze. Puteau să vină și cu contraofertă, deși era greu de egalat.

Nu s-a întâmplat asta, au avut timp, de altfel și eu i-am sfătuit cam spre ce tip de antrenor să meargă. Eu le-am zis de Cristiano Bergodi, din lista pe care mi-au prezentat-o. Marius Șumudică nu era pe ea, ca să nu se creeze discuții”, a spus Adrian Mutu, potrivit iamsport.ro.

Noul sezon de Superliga va lua startul în această seară.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed