Adrian Mutu s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa lui Neluţu Varga. Scandalul momentului escaladează

Adrian Mutu s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa lui Neluţu Varga. Scandalul momentului escaladează. Fostul antrenor al celor de la CFR Cluj se revoltă la câteva luni după ce a plecat de la echipa din Gruia.

Adrian Mutu nu uită şi nu iartă. Îl atacă fără menajamente pe Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj.

Adrian Mutu s-a dezlănţuit!

Adrian Mutu a preluat-o pe CFR Cluj la sfârșitul lunii ianuarie. Nu a petrecut prea mult timp la echipa din Gruia. Şi-a dat demisia după ruşinea din Cupa României, contra celor de la Corvinul Hunedoara, scor 0-4, în sferturile Cupei României.

La aproximativ trei luni distanță după ce și-a încheiat socotelile cu ardelenii, Mutu a susținut că s-a confruntat cu probleme serioase la CFR. De asemenea, fostul atacant al naționalei României a avut un reproș și la adresa lui Neluţu Varga, patronul formației din Gruia.

Adrian Mutu a susținut că în perioada petrecută la CFR Cluj a întâmpinat mai multe probleme neașteptate la echipă care nu îi puteau permite să obțină performanțe pe banca acestei formații. Briliantul i-a reproşat lui Varga, cu care este prieten apropiat, faptul că nu i-a vorbit despre aceste probleme, înainte de a-și pune semnătura pe contract, conform iamsport.ro.

”Mă crezi că n-am știut? Pot să fie anumite probleme la orice echipă, dar nu mă așteptam la ceea ce am găsit acolo. Aveam o relație bună cu Neluțu Varga. Iar eu nu știam, îți spun sincer că nu știam. Nu mi-a spus adevărul și nu regret că am fost la CFR. Și a fost ok și m-am descurcat bine, dar eu nu am condițiile necesare pentru a face performanță”, a spus Mutu.

Pe banca lui CFR Cluj, Mutu a adunat 11 meciuri și a înregistrat 5 victorii, 3 remize și 3 înfrângeri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed