Adrian Mutu îşi caută de muncă! Apel disperat al Briliantului. E liber de contract de luni de zile

Adrian Mutu îşi caută de muncă după o pauză lungă în care nu a mai antrenat! Apel disperat al briliantului care declară că a avut parte de multă presiune la CFR Cluj. Tehnicianul e liber de contract de luni de zile.

Adrian Mutu, fostul antrenor al ardelenilor, nu mai are echipă de când și-a dat demisia de la CFR Cluj. Înfrângerea suferită în sferturile de finală ale Cupei României cu Corvinul Hunedoara l-a determinat să i-a această decizie.

Adrian Mutu își caută echipă!

”Briliantul„ nu regretă perioda de la CFR Cluj, chiar dacă după declarațiile sale reiese că a întâmpinat dificultăți în ceea ce privește condițiile de lucru.

„Pot să fie anumite probleme la orice echipă, dar nu mă așteptam la ceea ce am găsit acolo. Aveam o relație bună cu Neluțu Varga. Iar eu nu știam, îți spun sincer că nu știam. Nu mi-a spus adevărul și nu regret că am fost la CFR. Și a fost ok și m-am descurcat bine, dar eu nu am condițiile necesare pentru a face performanță,” a declarat Mutu, la iamsport.

Mutu consideră că a avut multe de învățat din provocările avute și este mândru de performanțele obținute ca antrenor. Mai mult, acesta consideră că statisticile nu mint.

„Când ai 1,80 de puncte pe meci, e o statistică extraordinară. Voiam să văd cum e în România la o echipă aflată la un nivel mai sus decât cel al Rapidului din ultimii ani… Mă refer la performanță, că CFR a câștigat titluri, e presiune,” a adăugat Mutu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed