Decizie crucială a lui Elias Charalambous! Anunţul care a venit înaintea meciului. Cum forţează FCSB calificarea în grupele Champions League

Gigi Becali a spus clar faptul că obiectivul echipei sale este calificarea în gupele Champions League și face oice pentu ca visul să devină realitate. Astfel, s-a luat decizia ca două persoane din club să meargă să o spioneze pe Maccabi Tel-Aviv.

FCSB s-a distrat în meciul cu Virtus, campioana statului San Marino, scor 7-1, și este la un pas de a juca împotriva echipei din Israel.

Elias Charalambous și Mihai Pintilii pleacă să o vadă pe Maccabi Tel-Aviv

Mihai Stoica a dezvăluit că antrenorul cipriot și Mihai Pintilii vor mege să vadă meciul din Supercupa Israelului dintre Maccabi Tel-Aviv și Maccabi Petah Tikva, care se joacă pe 15 iulie.

FCSB a învins-o clar în primul meci pe Virtus, 7-1, și este ca și calificată în următorul tur. 

FCSB a luat decizia ca doi oficiali să plece pentru a spiona pe viu adversara din Liga Campionilor, cu Maccabi Tel-Aviv.

„A fost foarte ciudat terenul (n.r. la meciul cu Virtus), dar bun, părea sintetic, mochetă. Nu poate fi revelant în nicio privinţă meciul ăsta. Aş vrea eu să-l ia ca reper cei de la Maccabi. N-ar mai veni la meci dacă l-ar lua ca reper. Atât pentru noi, cât şi pentru ei, este cea mai importantă «dublă» a sezonului. O să meargă Elias şi Pintilii să vadă meciul luni la Tel Aviv (n.r. Supercupa Israelului).

E altceva când îi vezi direct de acolo faţă de cum îi vezi pe Wyscout la meciuri amicale. Noi trebuie să concretizăm avantajul pe care ni l-au dat sorţii, că n-au avut meci până acum şi au schimbat şi antrenorul”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Reacția presei din Israel după meciul Virtus – FCSB

Jurnaliștii israelieni au reacționat imediat după victoria la scor a celor de la FCSB.

„Maccabi Tel-Aviv și-a aflat deja adversara din turul 2 preliminar al Champions League. Românii de la FCSB s-au impus cu 7-1 contra lui Virtus. FCSB a fost fără milă. Campioana Israelului se poate pregăti deja pentru meciul din turul 2, având în vedere că probabil nu va fi o surpriză la retur”, au notat jurnaliștii de la publicația Ynet.co.il.

Returul dintre FCSB și campioana Israelului, din turul secund al preliminariilor Champions League se va juca în Ungaria. Din cauza războiului, UEFA a cerut ca Maccabi Tel-Aviv să joace meciurile de acasă în altă țară.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed