Jucătorul dat afară de Gigi Becali rupe tăcerea! Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Tocmai a revenit la echipa lui Gică Hagi

Gigi Becali l-a trimis pe Eduard Radaslavescu înapoi la Farul Constanța! Mijlocașul nu a reușit să se adapteze în vestiarul celor de la FCSB. S-a reîntors sub comanda lui Gică Hagi, deși jucătorul ar fi fost dorit de către oficialii celor de la FC Botoșani.

Hagi l-a vândut pe tânărul în vârstă de 19 ani, campioanei României, în urmă cu doi ani, în schimbul a 850.000 de euro. Radaslavescu nu a făcut față presiunii impuse de către patronul grupării roș-albastre și s-a întors la Farul Constanța, acolo unde speră să-și recapete forma fizică din anii trecuți.

Tocmai a revenit la echipa lui Gică Hagi!

Eduard Radaslavescu dorește să fie, din nou, chemat la loturile naționalei.

„Sunt foarte fericit să revin acasă. Mă întorc cu gânduri foarte bune. Sperăm să ne îndeplinim obiectivele, să facem meciuri bune. Să fie un an bun. Normal că am emoţii, revin acasă după 2 ani. Multe s-au schimbat pe aici, în bine, e cea mai frumoasă bază din România. M-am reîntâlnit cu toată lumea de aici şi mă simt bine.

Acasă e cel mai bine. Îmi doresc să revn la loturile naţionale, să fiu la fel de bun, să încânt pe toată lumea şi să câştigăm toate meciurile. Asta e obligatoriu, trebuie să fim cât mai sus şi să avem un an cât mai reuşit din toate punctele de vedere!”, a spus Eduard Radaslavescu.

Gigi Becali speră ca tânărul mijlocaș să prindă un transfer, măcar sub formă de împrumut.

„Nu putem să ne batem joc de bani. Uite, Radaslavescu, am dat pe el 850.000 de euro și i l-am dat gratis azi lui Gică. I l-am dat lui, dacă-l dă mai departe, iau jumătate (n.r.: din suma de transfer)!”, a declarat, la digisport.ro, Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed