Cristi Borcea se va enerva cumplit! Gigi Becali l-a făcut praf în direct. Cuvinte dure la adresa propriului fin

Cristi Borcea a fost dur criticat de către Gigi Becali! Omul cu banii de la FCSB a desconsiderat vehement managementul finului său, din perioada când aceasta a fost președinte exclusiv la Dinamo.

Gigi Becali și soția sa, Luminița, au fost naşi de cununie pentru Cristi Borcea şi Alina Vidican, la a doua căsătorie a afaceristului. În prezent, Borcea se află într-o relație amoroasă cu Valentina Pelinel.

Cristi Borcea se va enerva cumplit!

„Sunt niște lucruri care trebuie știute, oamenii ascultă. Dacă spui povești, râde lumea de tine. A dat vreodată Borcea sau Nețoiu un milion pe un jucător? Eu am dat 3 milioane pe unu!

Eu dacă făceam ce au făcut Borcea cu Nețoiu, nu mai eram în fotbal acum! 1,3 milioane de euro sunt bani foarte mulți! Am dat pe Nedelcu 2 milioane și l-am dat gratis!

A dat vreodată Borcea sau Nețoiu un milion pe un jucător? Eu am dat 3 milioane pe unu!

Eu dacă făceam ce au făcut Borcea cu Nețoiu, nu mai eram în fotbal acum!

Cum să îl dai exemplu pe Borcea… Nimic în viața lor nu au câștigat. Eu nu știu de ghinion. Au luat ăștia (n.r. Cristi Borcea şi Gigi Neţoiu) vreodată 10 milioane pe un jucător?”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Gigi Becali l-a cedat înapoi, gratis, pe Eduard Radaslavescu, la Farul Constanța. În urmă cu doi ani, patronul FCSB a plătit 850.000 de euro pentru a-l cumpăra pe mijlocaș de la constănțeni.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed