Gigi Becali l-a şocat pe un rival! Dezvăluiri incredibile ale antrenorului: ‘Credeam că e preşedintele ţării!”’

Tony da Silva a ajuns în România în anul 2007, fiind protagonistul unui mare transfer la CFR Cluj! Fostul fundaș abia descoperea fotbalul românesc, iar mediatizarea lui Gigi Becali l-a șocat de-a dreptul. A crezut că omul de afaceri era președintele țării.

Actualmente antrenor la Poli Iași, Tony da Silva a avut un discurs fabulos la adresa patronului celor de la FCSB. Fostul stoper a recunoscut care a fost prima impresie creată despre Becali, la scurt timp după ce s-a instalat în vestiarul ardelenilor. A făcut senzație în tricoul CFR-ului, în perioada 2007-2011.

Gigi Becali l-a şocat pe un rival!

„Mie îmi place Gigi, prima oară când am venit în România, eu credeam că Gigi Becali e preşedintele ţării, că era doar el la televizor. An de an, el cheltuie foarte mulţi bani, e ambiţios şi este nevoie.

Eu cred că fotbalul românesc fără Gigi Becali, în acest moment, e o pierdere mare. Mă bucur că e aici, că e ambiţios, că e sănătos!”, a spus Tony da Silva, conform as.ro.

Tehnicianul a vorbit despre cel mai popular transfer al unui jucător român, din ultima perioadă. Marele atacant al FCSB-ului, Florinel Coman, a fost achiziționat de către oficialii celor de la Al-Gharafa, grupare ce activează în Qatar.

Tony da Silva este de părere că Superliga va simți lipsa atacantului. Speră, totuși, ca FCSB să ajungă cât mai departe în Champions League.

„Ar fi bine pentru România dacă FCSB va intra în grupe. Au jucători buni, Luis Phelipe, Musi. Mie îmi place foarte mult de Musi, dar nu au calitatea lui Coman. Pentru cupele europene, FCSB trebuie să ia un jucător care să facă diferenţa, aşa cum era Coman!”, a mai spus Tony Da Silva.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed