Echipa care îl vrea pe George Pușcaș. Ar putea schimba campionatul. Unde își va continua cariera

George Pușcaș este la un pas de a pleca de la Genoa. Internaționalul român ar avea două oferte. În urmă cu câteva zile s-a spus că ar fi dorit de Salernitana, dar acum o altă formație vrea să obțină semnătura atacantului.

În a doua parte a sezonului, George Pușcaș a fost împrumutat de Genoa la Bari.

George Pușcaș ar putea schimba campionatul

George Pușcaș (28 de ani) este la un pas să plece din Italia. Apoel Nicosia vrea să obțină semnătura internaționalului român, anunță presa din Cipru. De asemenea, mai este dorit și de  Salernitana.

„Salernitana ar putea reveni la atac la sfârşitul lunii. De asemenea, s-au purtat discuţii cu tânărul portar Magro şi atacantul Francavilla Artistico. Cele două mutări sunt în „standby”. Numele mai multor jucători au fost legate de Salernitana: Veseli Tripaldelli, Di Tacchio, Thiam, Paleari, Puşcaş şi Riccio”, scriau  italienii.

Jurnaliștii ciprioții susțin că, în cazul în care șefii clubului nu ajung la un acord cu Pușcaș sunt deciși să facă o ofertă pentru Andrea Favilli (27 de ani), tot de la Genoa.

Internaționalul român a jucat 27 de meciuri în sezonul 2023/2024, pentru Genoa și Bari, și a marcat patru goluri. La EURO 2024 a bifat 48 de minute.

În acest moment, cota de piață a atacantului este de 1.500.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed