Jucătorul care tocmai a plecat de la FCSB! Elias Charalambous nu mai avea nevoie de el. Tocmai a fost prezentat la noua echipă

FCSB a scapat de un jucător care este la echipă din 2019. Abia venit din înprumut, Elias Charalambous a decis că nu mai este nevoie de el în lotul roș-albaștrilor și, l-a cedat în Superliga.

Transferat în vara lui 2019 de la clubul Didi Junior Iași, a debutat oficial la FCSB abia în 2022, iar acum FCSB a decis să îl transfere la Poli Iași.

Jucătorul care tocmai a plecat de la FCSB! Elias Charalambous nu mai avea nevoie de el

”Bine ai revenit, Matei!

Matei Tănasă a semnat contractul de jucător profesionist cu Poli Iași. Născut la data de 8 octombrie 2005, tânărul fotbalist polivalent, cu talia de 1,80m, s-a format la Didi Junior Iași, de unde a ajuns la FCSB. În sezonul trecut a evoluat de 27 de ori pentru Gloria Buzău, cu care a promovat în Superligă.

Mult succes în Copou, Matei!”, a postat clubul pe pagina oficială de Facebook.

În momentul în care Matei Tănasă a fost transferat la campioana României, de la Didi Junior Iași, Gigi Becali nu a dat niciun ban pentru acesta. În schimb, latifundiarul din Pipera a oferit clubului doar 15 mingi și câteva rânduri de echipament, declara pe atunci antrenorul Didi Florean.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed