Mutările de titlu ale lui Dan Şucu! Vedetele lui Neil Lennon, prezentate oficial. Cu cine se vor bate giuleştenii în Superliga

Dan Şucu și-a prezentat noile achiziții. Cel mai important transfer al giuleștenilor, și-a spus dezamăgirea de a nu fi convocat la echipa națională a României, pentru campionatul european final.

Cei 6 jucători transferați la Rapid, în această perioadă de mercato, au fost prezentați oficial la echipă. Claudiu Micovschi, Rareș Pop, Cristi Manea, Jakub Hromada, Filip Blazek și Timotej Jambor au prezentat și noul echipament din acest sezon.

Vedetele lui Dan Şucu, prezentate oficial

Evenimentul a avut loc pe stadionul din Giulești, acolo unde și suporterii au avut acces pentru a-i vedea pe noii transferați ai echipei.

După ce au semnat și au prezentat tricourile oficiale de joc, din acest sezon, jucătorii au mers la conferinșa de presă, acolo unde au spus câteva cuvinte.

Cristi Manea, jucătorul transferat de la CFR Cluj, speră să aibă o formă excelentă în acest sezon, la Rapid. Fundașul își dorește foarte tare să revină la echipa naională, dar să și reușească să câștige cel puțin un trofeu pentru Rapid.

„Vreau să joc cât mai bine aici, la Rapid. Sunt foarte fericit că îmbrac acest tricou vișiniu. Lennon are o mentalitate diferită și cred că ne va ajuta foarte mult. M-a afectat puțin faptul că n-am fost la Euro 2024, dar m-am bucurat pentru colegii care au făcut o figură frumoasă acolo. Lucrul acesta m-a motivat mai mult să arăt ce pot și să le demonstrez tuturor că poate au greșit.

Eu sper să revin la echipa națională, acesta este obiectivul, dar mă gândesc să joc cât mai bine și va veni și convocarea. Sunt foarte impresionat de ce am găsit aici, am cunoscut niște oameni extraordinari. Nu credeam că în România voi găsi așa ceva. De suporteri ce să mai zic.. au demonstrat ei tot. E un club extraordinar.

Ne gândim la titlu, de când am venit aici am văzut faptul că jucătorii au o calitate foarte mare. Cam pe unde am fost am câștigat un trofeu sau mai multe”, a declarat Manea, la conferința de presă.

Claudiu Micovschi și Rareș Pop, despre meciul cu UTA Arad

Pentru Rapid, urmează meciul cu UTA Arad, care marchează și primul meci din acest sezon 2024/2025. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 19:15, la Arad.

Claudiu Micovschi și Rareș Pop, jucătorii care au evoliuat, în sezonul trecut, sub comanda lui Mircea Rednic, au prefațat partida de sâmbătă seara.

„Mi-a prins bine împrumutul la UTA Arad. Sunt pregătit să dau tot ce am mai bun. Va fi un meci special pentru noi doi (n.r. – el și Rareș Pop). Mergem acolo să luăm cele trei puncte”, declarat Micovschi.

„Sper să am un parcurs excelent, să nu dezamăgim fanii. La finalul sezonului să ne bucurăm de multe reușite. Neil Lennon este un antrenor diferit, cu multă experiență. Și-a impus încă din primul antrenament ideologia sa de joc. Și pentru mine va fi un meci special (n.r. – cel cu UTA Arad), dar mergem după cele trei puncte”, a spus și Pop.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed