Cine va fi noul antrenor al Simonei Halep. Dezvăluiri de ultimă oră. Urmează o perioadă crucială pentru fostul lider mondial WTA

Simona Halep discută cu mai mulți antrenori după ce l-a dat afară pe Carlos Martinez. Fostul lider WTA s-a antrenat în această perioadă cu Marius Copil, dar a ținut legătura și cu Darren Cahill.

Constănțeanca nu a luat încă o decizie în privința noului său antrenor, dar se pare că vrea să colaboreze cu un român. Două nume s-ar afla pe lista sa.

Simona Halep își caută antrenor

Fostul lider mondial vrea să revină cât mai repede în circuit. Din cauza unei accidentări nu a putut să participe la niciun turneu, dar în toată această perioadă s-a pregătit alături de Marius Copil.

Halep trebuie însă să ia cât mai repede o decizie în privința noului său antrenor, după ce l-a dat afară pe spaniolul Carlos Martinez. Două nume ar fi pe lista sa. Horia Tecău, căpitanul nejucător al echipei de Billie Jean King a României, și Andrei Pavel, potrivit news18.ro. Cu „Cnezul” a mai colaborat în trecut.

George Cosac, președintele FRT, declara că în opinia sa, cea mai bună variantă pentru Simona ar fi o colaborare cu Horia Tecău.

„Pentru fete, Horia Tecău e cel mai potrivit. Mai ales că oarecum au fost colegi de generație, a crescut împreună cu Simona la Constanța, e un pic mai mare ca ele, are experiență.

Da, cred că e cel mai potrivit pentru toate. Nu-l poate lua nimeni peste picior că a venit el să le dea sfaturi. Pentru că există și tendința asta. Dar cu Horia, nici Simona nu-și permitea ce-și permitea cu ceilalți. Horia impune respect, e și el câștigător de Grand Slam, plus prestanța lui, atitudinea lui, caracterul lui”, a declarat George Cosac, conform Cancan.

Simona Halep și Andrei Pavel au fost parteneri la dublu în urmă cu mai puțin de o lună. Cei doi au jucat un meci demonstrativ cu Steffi Graf și Andre Agassi, la Sports Festival.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed