Gigi Becali a dat marea lovitură cu FCSB! Dezvăluirile care vor produce un mare scandal. Florin Talpan nu a mai avut ce să facă

Partidele FCSB-ului nu se mai pot desfășura pe Arena Națională, motiv pentru care Gigi Becali vrea să mute echipa în Ghencea! Prin urmare, pentru a-i face în ciudă lui Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, patronul roș-albaștrilor a înaintat o cerere prin care a solicitat închirierea arenei.

FCSB va juca, în proporție de 99%, meciurile cu Virtus și Maccabi Tel Aviv din preliminariile UEFA Champions League pe stadionul Ghencea, asemenea și partidele din campionat cu Universitatea Cluj și Oțelul Galați.

Gigi Becali a dat marea lovitură cu FCSB!

Florin Talpan ar fi refuzat să semneze documentul ce conține solicitarea oficialilor grupării roș-albastre. Juristul celor de la CSA Steaua s-a opus vehement intenției oficialilor campioanei României, de a închiria Stadionul Ghencea.

Dacă „militarii” își vor da, într-un final, acordul în ceea ce privește închirierea arenei, atunci FCSB ar putea evolua în Ghencea până la jumătatea lunii octombrie. Ministrul Apărării, Angel Tîlvar, a semnat deja raportul de închiriere pe baza căruia se întocmește contractul dintre cele două părți.

Ce meciuri va juca sigur FCSB în Ghencea:
13-14 iulie: contra celor de la U Cluj, în prima etapă din noul sezon de Superliga;
16 iulie: contra celor de la Virtus, manșa secundă a turului 1 preliminar al Champions League;
23-24 iulie: contra celor de la Maccabi Tel Aviv, al doilea tur preliminar Champions League;
27-28 iulie: contra celor de la Oţelul Galaţi, în cadrul etapei secunde din Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed