Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Jucătorul care îşi pierde locul de titular. Anunţ de ultimă oră, înaintea meciului

Gigi Becali, decizie de ultim moment, chiar înaintea partidei directe dintre FCSB și Virtus, din primul tur al Ligii Campionilor! Duelul este programat pe data de 9 iulie, de la ora 22.00. Patronul grupării din Capitală a recunoscut că Baba Alhassan îl va înlocui pe Mihai Lixandru în primul 11.

Mihai Lixandru a fost preferatul lui Gigi Becali, în cadrul stagiunii trecute. În prezent, latifundiarul din Pipera și-a schimbat preferințele și își pune toată încrederea în mijlocașul ghanez.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

”Acum să nu se supere Lixandru. Că-l lăudam, dar i-a luat fața Baba (n.r.-Baba Alhassan). Ce să faci? Eu zic că pe toate posturile. Dacă vorbim de echipa de titulari, avem jucători valoroși!”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Afaceristul din Pipera a mai materializat un transfer, pe ultima sută de metri, înaintea debutului formației în noul sezon al competiției interne. Omul cu banii de la FCSB l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul Constanța, pe gratis, după ce l-a achiziționat de la constănțeni în schimbul a 850.000 de euro, în urmă cu doi ani.

„Nu putem să ne batem joc de bani. Uite, Radaslavescu, am dat pe el 850.000 de euro și i l-am dat gratis azi lui Gică. I l-am dat lui, dacă-l dă mai departe, iau jumătate (n.r. din suma de transfer)!”, a declarat Becali, la digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed