Avertisment pentru vedeta lui Elias Charalambous! Jucătorul de milioane de euro poate pierde tot. Giovanni Becali a spus clar

Jucătorul de milioane de euro de la formația condusă de Elias Charalambous avertizat să nu piardă tot. Giovanni Becali îi sfătuiește pe mijlocașul roș-albaștrilor să tragă cât de tare poate, pentru a reveni la forma inițială.

Prestațiile din ultimul sezon nu s-au ridicat la nivelul fotbalistic pe care Octavian Popescu l-a avut în momentul în care a venit la FCSB.

Avertisment pentru vedeta lui Elias Charalambous! Giovanni Becali a spus clar

Mai mult de atât, pe final de sezon, Octavian Popescu a jucat și accidentat, iar în această pauza competițională, fotbalistul pe care Gigi Becali pariază în continuare, a avut o intervenție chirurgicală.

Toată lumea se așteaptă la o revenire în forță a mijlocașului, chiar și Giovanni Becali, care îl avertizează că poate pierde tot dacă nu se pune pe treabă așa cum trebuie.

”Octavian Popescu avea o clauză de 100 de milioane. A avut un urcuș, acum așteptăm din nou să își revină, s-a operat, a făcut și ceva la septul nazal. Sper să revină, are 21-22 de ani, e timp.

Eu cred că își revine. A jucat și câteva luni accidentat, nu mai respira ca lumea. Acum e momentul lui. Dacă nu își revine într-un an, un an jumătate, înseamnă că își bate joc de meseria lui. El fotbal știe, numai că trebuie să se antreneze, să tragă de el ca să ajungă.

Talentul îl ajută, nu îl ajută munca, nu îl ajută devotamentul. Coman, la națională, face faza de atac, dar și mai bine face faza de apărare, pentru că fotbalul se joacă și înapoi, nu numai înainte”, a spus Giovanni Becali, pentru sport.ro.

Tavi este cotat, de site-urile de specialitate, la 2.1 milioane de euro și îmbracă tricoul roș-albaștrilor din toamna anului 2020.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed