Rivalul lui Max Verstappen e la capătul puterilor! Cursa de la Silverstone l-a pus la pământ. Cuvinte dure după un rezultat dezastruos

Rivalul lui Max Verstappen e la capătul puterilor! Cursa de la Silverstone l-a pus la pământ. Cuvinte dure după un rezultat dezastruos. Charles Leclerc trăieşte un adevărat coşmar în ultimele curse.

Rivalul lui Max Verstappen a comis-o grav şi la Siverstone, în Marele Premiu al Marii Britanii. Pilotul celor de la Ferrari a terminat pe locul 14 cursa de la Silverstone.

Rivalul lui Max Verstappen e la capătul puterilor!

Mai mult, Charles Leclerc a fost şi depăşit cu un tur de către piloţii din fruntea cursei. Ploaia şi deciziile greşite luate de Ferrari l-au costat pe monegasc. Carlos Sainz, coechipierul său, a încheiat pe locul 5.

Leclerc, câştigătorul din acest an de la Monte-Carlo a dezvăluit unde s-a greşit în cursa de la Silverstone. Decizia de a trece pe intermediare cu mult înainte ca ploaia să înceapă la Silverstone a dat peste cap toate planurile celor de la Ferrari.

„Totul s-a dus în momentul în care am ales pneurile intermediare. Ploaia ne-a distrus pneurile. Trăiesc un coşmar de câteva curse, trebuie să ieşim imediat din această situaţie.

Am avut un start bun, apoi am simţi că începe ploaia în virajul 15 şi am decis să intru la boxe pentru a trece pe intermediare. Din păcate, ploaia a venit 8 tururi mai târziu şi asta ne-a distrus. Vom analiza totul pentru a înţelege dacă puteam face mai multe”, a spus Charles Leclerc, conform gazzetta.it.

„Nervos, demoralizat şi lipsit de încredere”, a fost modul în care jurnaliştii italieni l-au descris pe Leclerc după cursa de la Silverstone.

Nici Max Verstappen nu a reuşit un rezultat pe placul său în Marea Britanie. Pilotul de la Red Bull Racing a terminat abia pe locul 2.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed