Max Verstappen, în criză! Pilotul de la Red Bull Racing a fost surclasat de adversari. Calificări de coşmar pentru olandez

Max Verstappen, în criză! Pilotul de la Red Bull Racing a fost surclasat de adversari. Calificări de coşmar pentru olandez în Marea Britanie. Triplul campion mondial are mari probleme.

Max Verstappen trece prin clipe grele în acest sezon de Formula 1. Nu se mai regăseşte, iar adversarii i-au luat faţa.

Max Verstappen, în criză!

Acest lucru s-a întâmplat şi în calificările pentru Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii. George Russell, de la Mercedes a terminat sâmbătă pe primul loc al calificărilor de la Silverstone, în Marele Premiu al Marii Britanii. Pe doi a venit Lewis Hamilton, tot de la Mercedes. Podiumul a fost încheiat de Lando Norris, de la Mc Laren Mercedes.

În calificările Marelui Premiu al Marii Britanii, de la Silverstone, Sergio Perez, de la Red Bull Racing a fost eliminat în Q1. O altă deziluzie a reprezentat-o Charles Leclerc, de la Ferrari, eliminat dinn Q2. Mercedes a reuşit prima dublă după cea din calificările MP al Braziliei, din 2022, şi a 60-a din istorie în calificările F1.

George Russell s-a clasat primul şi va pleca din duminică din pole position, pentru a treia oară în carieră. Locul secund a fost ocupat de Lewis Hamilton, tot de la Mercedes, iar un alt britanic, Lando Norris. Pilotul McLaren Mercedes va porni de pe locul 3. Astfel, a completat un podium sută la sută britanic.

 

Din păcate, pilotul olandez Max Verstappen a terminat pe 4 şi va pleca din a doua linie a grilei de start. După 3 titluri consecutive de campion mondial, supremaţia olandezului zburător din Formula 1 e pusă la grea încercare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed