Bombă în Formula 1! Max Verstappen a fost, din nou, învins. Învingător surpriză în Marea Britanie

Bombă în Formula 1! Max Verstappen a fost, din nou, învins. Învingător surpriză în Marea Britanie. După ce etapa trecută a terminat pe 5, pilotul Red Bull Racing a terminat abia pe 2 la Silverstone.

Max Verstappen a forţat victoria pe final de cursă, dar nu a reuşit. Cursa britanică a fost câştigată de Lewis Hamilton.

Max Verstappen a fost, din nou, învins

Pilotul britanic, Lewis Hamilton a câştigat duminică Marele Premiu al Marii Britanii la Formula 1. S-a impus pe circuitul de la Silverstone în faţa lui Max Verstappen. Nimeni nu se aştepta la un asemenea câştigător. Lando Norris, de la McLaren Mercedes era marele favorit.

Lewis Hamilton (Mercedes) a făcut faţă tuturor duelurilor şi a reuşit să bifeze a 104-victorie în Formula 1. A fost prima după cea reuşită în decembrie 2021, în Arabia Saudită. Pilotul olandez Max Verstappen, de la Red Bull l-a atacat decisiv pe Lando Norris în turul 47 şi, în turul 48, l-a depăşit pe exterior.

Astfel, campionul mondial a urcat pe locul secund. Locul al treilea i-a rămas lui Lando Norris, de la McLaren. Pe patru a venit Oscar Piastri, colegul său, în timp ce Carlos Sainz, de la Ferrari a încheiat pe 5.

Lewis Hamilton este al şaselea pilot care câştigă o cursă de F1 în sezonul 2024. Pe primul loc în clasamentul general al piloţilor rămâne Max Verstappen.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed