Max Verstappen, ameninţat! Lando Norris, anunţul momentului în Formula 1. Mesaj dur înaintea Marelui Premiu de la Silverstone

Declarația dată de Lando Norris înainte de Marele Premiu de la Silverstone, după ce a scos cel mai bun timp în primele două sesiuni de antrenamente. Max Verstappen trebuie să fie pregătit.

Pilotul de la McLaren a înregistrat 1:27:420 în prima sesiune de antrenamente, după care a reușit să scoată 1:26:549 la cea de-a doua.

Max Verstappen, ameninţat!

Acest timp îl face pe Lando Norris să spere la o victorie în cursa de duminică, de la ora 16:45.

„Un început bun de week-end. De dimineaţă nu a fost cel mai ‘curat’ început. Dar pe parcursul sesiunilor, am făcut câteva modificări şi a fost mult mai plăcut, ceea ce este important aici, deoarece circuitul este unul destul de rapid. Complicat, dar sunt fericit. Cred că am făcut unele progrese importante.

Cred că lupta e destul de strânsă şi chiar şi cu Mercedes, par la fel de rapizi ca şi noi. Ei pur şi simplu nu au dat drumul la motor în marile curse. Cred că ne aflăm într-o poziţie bună, dar mai avem de lucru.

Cel puţin ploaia a stat departe în mare parte din zi. Îmi place, sincer, e grozav, suntem ocupaţi, e haotic, dar voi încerca să-mi fac partea şi să le dau înapoi puţin (n.r. inginerilor săi). A fost un început bun şi sper să o ţinem tot aşa. Sunt pregătit pentru orice, dar aş prefera ca circuitul să rămână uscat”, a declarat, conform formula1.com, Lando Norris.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed