Răzvan Burleanu, contrat în direct! Acuze grave ale lui Mihai Stoica. Regula care i-a scos din minţi pe patronii din Superliga, motiv de scandal

Gigi Becali este hotărât să ia atitudine, în instanță, în ceea ce privește regula U21 impusă de către Federația Română de Fotbal, echipelor ce activează în competiția internă! Mihai Stoica, manager general la FCSB, l-a contrat pe Răzvan Burleanu, președintele FRF.

MM este de părere că toate echipele de club din Superliga vor avea de suferit, în urma regulii U21. În partida dintre FCSB și Corvinul Hunedoara, din Super Cupa României, roș-albaștrii au îndeplinit, cu greu, cerința FRF, introducându-l în teren pe Radaslavescu, schimbat ulterior cu Musi. Oficialul grupării din Capitală i-a transmis un mesaj categoric lui Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu, contrat în direct!

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB consideră că Liga 1 este complet neglijată de către Federația Română de Fotbal.

„Nu ştiu dacă va avea câştig de cauză. Am spus de foarte multe ori că şi eu consider că e un abuz, nu e normal să se întâmple ca la Sepsi anul trecut. A avut parcurs extraordinar în Europa fără niciun jucător U21, pentru că ei considerau că e cea mai bună variantă, iar în campionat erau obligaţi să joace cu Oteliţă, Oroian. Orice război e în dezavantaj dacă-l pierzi.

Nu cred că suntem singurii deştepţi din fotbalul mondial. Că doar noi avem regula asta. De ce trebuie să inventăm ceva? De suferit au cluburile. Că e o impunere fără niciun motiv plauzibil. Niciun club nu poate creşte dacă-i impui o formulă mai slabă decât o consideră ideală. Toate cluburile au votat mereu preşedintele şi înainte, şi după.

Liga 1 nu mai vrea regula. În FRF, Liga 1 e o cantitate neglijabilă, că o echipă din Liga 1 care poate aduce zeci de milioane, cum am adus noi, are aceeaşi putere ca Giarmata Vii, să mă ierte!”, a declarat, conform primasport.ro, Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed