Mihai Stoica, gest fabulos! Ce a făcut la finalul meciului. Fiica sa, direct vizată / Foto

Mihai Stoica și fiica sa, protagoniștii unor momente emoționante după ceremonia de premiere a roș-albaștrilor, de la meciul cu Corvinul Hundoara. Gestul fabulor făcut de managerul oficial al clubului.

FCSB a obținut SuperCupa României după ce a reușit să se impună cu scorul de 3-0 în fața hunedorenilor. Golurile victoriei au fost înscrise de David Miculescu, Marius Ștefănescu și Luis Phelipe.

Mihai Stoica, gest fabulos!

După cum se știe deja, Teodora Stoica are o relație incredibilă cu tatăl ei, Mihai Stoica, iar cei doi nu încetează să impresioneze. Ori de câte ori au ocazia, arată cât de grozavă este relația de tată-fiică.

După fluierul de final al mecului dintre FCSB – Corvonul Hunedoara, roș-albaștrii și-au primit medaliile, după care a început fiesta.

Imediat după acest lucru, Meme stoica a mers la Teodora, care a fost prezenta pe teren, la celebrare, și i-a oferit medalia sa.

În secțiunea de povești a instagramului, Teodora a postat un videoclip de pe teren cu Mihai Stoica, declarât că acesta este motivul pentru care vine la meciurile FCSB-ului.

„De ce vin aici la fiecare meci”, a scris Teodora.

Teodora Stoica, despre relația cu tatăl ei

Teodora Stoica a vorbit despre relația apropiată pe care o are cu tatăl ei. Potrivit unor declarații date la spynews.ro, aceasta îl informează pe oficialul de la FCSB cu tot se se întâmplă în viața ei personală.

„M-am văzut săptămâna trecută cu un băiat și i-am povestit. Mi-a spus că nu îl cunoaște… (n.r.: face referire la tatăl său). I-am explicat că ne-am văzut o dată, nu are cum să îl cunoască. După, i-am povestit mamei și mi-a spus: ‘Păi dacă așa l-ai obișnuit’. Uneori strică prea multă prietenie.

Legat de faptul că așa i-am obișnuit, când ieșeam cu cineva, chiar dacă nu era serios, îl aduceam să îi cunoască. Mai erau și meciuri și atunci când vorbești cu cineva, automat îl inviți… Îl vedea tata.
Nu s-a întâmplat nimic cu băiatul de săptămâna trecută, nu se știe dacă ne vom vedea în continuare… Sigur nu.

Eu îl implic pe tatăl meu. Îi spun: ‘Uite, vorbesc cu băiatul acesta, cum ți se pare?’ Şi el îmi spune: ‘Groaznic’. În general este de rău, dar uneori este și de bine”, a declarat Teodora, pentru sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed