Iubitul Anamariei Prodan nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul momentului. Reacție dură după declarațiile lui Laurențiu Reghecampf

Iubitul Anamariei Prodan nu s-a mai abținut și a intervenit în scandalul momentului. Între impresară și Laurențiu Reghecampf a avut loc un nou episod incendiar, după ultimele declarații ale antrenorului.

Ronald Gavril s-a enervat cumplit după ce Reghe a declarat că acesta locuiește în vila din Snagov, care ar fi plătită și renovată de el.

Iubitul Anamariei Prodan îi răspunde lui Reghecampf

Ronald Gavril a avut un mesaj dur pentru Laurențiu Reghecampf după ultimele declarații făcute de antrenor. Acesta a vorbit despre soția sa cu care este în divorț de trei ani, dar și despre relația Anamariei Prodan cu Ronald Gavril. A recunoscut că este deranjat pentru că cei doi stau în vila din Snagov.

Pugilistul nu s-a mai abținut și a făcut un gest superb pentru iubita sa și copiii ei. Prin răspunsul dat, sportivul a vrut să-i predea antrenorului o lecție de viață.

„Am mai spus. Nu pot să mă cobor la acest nivel. Sunt bărbat și altceva am învățat de acasă. Bărbatul trebuie să moară bărbat și să-și îngrijească familia și mai ales copiii până la moarte și dincolo de ea. E vorba de respect! Eu am respect și coloană vertebrală. Sunt bărbat și spun doar atât , voi avea grijă de Ana și de copiii ei ca de Dumnezeu ! În rest … vorba americanului… no comment”, a declarat Ronald Gavril pentru sportbull.ro.

Ce a declarat Laurențiu Reghecampf

Antrenorul a explicat că este deranjat pentru că Anamaria Prodan și iubitul ei locuiesc în vila de la Snagov. Reghecampf a spus în cadrul podcast-ului realizat de Adrian Cristea că el a renovat-o.

„Eu niciodată nu o să stau într-o casă în care am stat cu Anamaria cu altcineva, așa cum face ea acum de exemplu cu băiatul ăsta, Roland sau Ronald.

Văd peste tot: Anamaria și-a renovat casa. Care casă?! Eu am renovat casa! Sunt toate ale mele, alea care le vedeți pe pereți, eu le-am plătit. Normal că există niște facturi.

Mă deranjează când spui: eu stau cu Ronald. Stai cu Ronald unde vrei. Ți-am dat casa să stai cu copilul. Nu faci reality cu iubitul în casa mea!”, a declarat Reghecampf.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed