S-a aflat adevărul despre Răzvan Burleanu! Câţi bani au primit tricolorii după victoria cu Ucraina. Şeful FRF, darnic cu oamenii lui Edi Iordănescu

S-a aflat adevărul despre Răzvan Burleanu! Câţi bani au primit tricolorii după victoria cu Ucraina. Şeful FRF, darnic cu oamenii lui Edi Iordănescu. Ies la iveală sumele cu care au fost premiaţi tricolorii.

Răzvan Burleanu nu s-a uitat la bani după victoria entuziasmantă a tricolorilor cu Ucraina. Cel puţin asta susţine şeful celor de la FCSB, Gigi Becali.

S-a aflat adevărul despre Răzvan Burleanu!

Răzvan Burleanu ar fi premiat fiecare jucător al naţionalei cu 20.000 de euro pentru victoria cu Ucraina. Mai mult, băieţii lui Edi Iordănescu vor avea prime şi mai mari în cazul unei victorii cu Slovacia.

Gigi Becali a oferit detalii din culise. Latifundiarul din Pipera are 4 jucători de la FCSB în lotul României. Doar Florinel Coman a fost titular într-un meci, în victoria cu Ucraina. Olaru a intrat în repriza a doua a ambelor meciuri, iar Şut şi Târnovanu nu au jucat niciun minut.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că fiecare tricolor şi-a asigurat o primă de 20.000 de euro pentru cele trei puncte câştigate cu Ucraina. O calificare în optimile de finală de la EURO le-ar aduce un bonus consistent. „La EURO au primit 20.000 de euro, atât a luat fiecare jucător. Cu Ucraina au luat 20.000 de euro, probabil că vor lua mai mult la calificare. Au fost 20.000 de euro de căciulă”, a declarat Gigi Becali, în direct la Digi Sport.

Naţionala României este aproape de a scrie istorie la EURO 2024. Dacă nu pierde cu Slovacia, în ultimul meci din grupă, este sigură de calificarea în fazele eliminatorie. Tricolorii pot ajunge în „optimi” chiar şi cu o înfrângere la limită, dacă Ucraina nu învinge Belgia. înaintea ultimei etape, toate cele 4 echipe din grupă au câte 3 puncte acumultate. Miercuri de la ora 19.00, se joacă România-Slovacia şi Belgia-Ucraina.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed