Fostul patron din Superliga nu s-a mai abţinut! Afirmaţii uluitoare ale milionarului. Răzvan Burleanu, direct vizat

Fostul patron din Superliga nu s-a mai abţinut și a vorbit despre naționala României! Afirmaţii uluitoare ale milionarului au fost dezvăluite chiar de acesta. Președintele FRF, Răzvan Burleanu, direct vizat de omul de afaceri.

Răzvan Burleanu a fost admirat de un fost conducător din Superliga, după evoluția sa pe scaunul Federației Române de Fotbal. Managementul bun de care a dat dovadă a ajutat echipa să fie la nivelul actual.

Răzvan Burleanu direct vizat!

Adrian Porumboiu a avut vorbit despre președintele FRF. Fostul patron de club a lăudat performanţele realizate în mandatul lui Burleanu. De-a lungul timpului a fost unul dintre cei mai mari contestatari ai săi.

Porumboiu a explicat şi de ce şi-a schimbat părerea în ceea ce îl priveşte pe actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

„Poziţia mea e total schimbată şi e schimbată de evoluţiile care sunt excelente, din punct de vedere al managementului. Uitaţi-vă, e membru în comisia FIFA, în comisia UEFA, e o persoană care contează. Nu mai suntem ciupiţi de arbitri, pentru că totuşi are o forţă la nivelul conducerii FIFA şi UEFA.

Au spus-o alţii mai deştepţi ca mine, că numai boul e consecvent, aşa că, nefiind bou, mă pot adapta la condiţiile actuale şi am o părere excelentă acum despre actuala Federaţie. Am toată admiraţia faţă de ce fac oamenii ăştia la Federaţie, fără să am niciun fel de relaţie. Am băut o cafea cu el (n.r. Burleanu) în birou, i-am spus că nu o să fie (n.r. preşedinte al FRF), timpul a demonstrat că el este şi văd că e la o scară destul de ridicată.

Să fii în comisia FIFA, nu ştiu dacă am avut un român acolo. Să fii în comisia UEFA, au mai fost, dar nu la nivelul lui. Omul merită şi vor veni şi rezultatele şi mă bucur pentru rezultatele care o să apară”, a spus Adrian Porumboiu la primasport.ro.

România se va duela cu Slovacia, miercuri, 26 iunie de la ora 19:00, în ultima partidă din Grupa E de la turneul final din Germania.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed