Omul lui Gigi Becali s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa lui Florin Talpan. Scandalul dintre FCSB şi echipa armatei escaladează

Adrian Căvescu, avocat FCSB, a oferit noi informații despre procesul de la EUIPO cu CSA Steaua București. Acesta a dat de pământ cu Florin Talpan și consideră că victoria juristului este una amăgitoare.

Reprezentantul FCSB-ului este de părere că Talpan se grăbește atunci când se autointitulează învingător în cadrul procesului. Căvescu neagă reușitele juristului și aduce acuzații grave la adresa acestuia.

Atac devastator la adresa lui Florin Talpan!

„Dumneavoastră ați fost vreodată la un medic să vă zică: ‘Domne, operați-vă că sigur veți supraviețui!’. Nu suntem la Radio Erevan. Nu a câștigat nici procesul pentru palmares domnul Talpan.

Ne uităm pe soluție și vedem că scrie: ‘Se admite apel FCSB. Constată lipsa calității procesuale active a CSA după 1998. Asta înseamnă că instanța și-a dat seama că ei nu au mai făcut fotbal după 1998.

Instanța spune că Steaua a murit în 1998. Asta a câștigat. A omorât Steaua. Deci ce despăgubiri să îți dau omule atunci? Cum vrei să te bronzezi dacă nu ai venit la plajă?’”, a spus Căvescu, conform Fanatik.

Conform deciziilor judecătorești, CSA Steaua București deține palmaresul între 1947 și 1998. FCSB-ului nu i s-a recunoscut continuitatea pentru perioada 2003-2017.

Căvescu este convins că CSA Steaua va pierde aşa zisul prejudiciu de 37 de milioane de euro.

„El voia altceva. Să lege noua echipă de vechea echipă și să ceară apoi prejudiciu. N-a reușit asta. Ei juridic au murit cu totul în 1998.

Nu o spun eu, o spune instanța. Să nu uităm că domnul Talpan a pierdut în primele două instanțe. CSA a câștigat la ÎCCJ reprezentată de doamna Milescu Burbea!”, a încheiat reprezentantul FSCB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed