Omul lui Răzvan Burleanu a spus clar! Edi Iordănescu trebuie să ştie. Ce tactică vor aborda tricolorii în meciul cu Slovacia

Omul lui Răzvan Burleanu a spus clar ce crede despre următorii adversari ai naționalei! Tehnicianul Edi Iordănescu trebuie să ştie ce strategie să folosească. Ce tactică vor aborda tricolorii în meciul cu Slovacia pentru a obține victoria.

Edi Iordănescu pune la punct ultimele detalii pentru partida împotriva Slovaciei. Tehnicianul speră că va face cele mai bune alegeri tactice pentru a reuși calificarea în optimile de finala ale EURO 2024.

Edi Iordănescu trebuie să știe!

Naționala României se pregătește de ultimul meci pe care îl va disputa în grupe la EURO 2024 împotriva Slovaciei. Partida se va juca miercuri, 26 iunie de la ora 19:00.

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță s-a declarat impresionat de mijlocașul naționalei Slovaciei care evoluează la Napoli, Stanislav Lobotka (29 de ani).

”Slovacia este o echipă serioasă, eu așa aș caractetiza-o, cu un joc corect construit. Îl au pe Stanislav Lobotka care mă impresionează în zona centrală. M-am uitat și azi la el. Are un fizic bun. Cred că îl interesează mai mult calificarea din grupe.”, a spus Mihai Stoichiță, confom Digi Sport.

Potrivit transfermarkt, cota de piață a lui Stanislav Lobotka, este de 28 de milioane de euro.

Denis Drăguș a garantat că vor doar victoria!

Atacantul României, Denis Drăguș a fost întrebat dacă naționala României va pregăti meciul pentru un scor egal, rezultat care ar avantaja atât țara noastră, cât și adversara, Slovacia.

„Nu ne interesează discuțiile astea, noi pregătim meciul la victorie, nu ne privește ce se discută. Vrem să câștigăm, ca la fiecare meci.

Suntem foarte încrezători că vom câștiga cu Slovacia. Ne dorim să ne revanșăm și să producem din nou bucurii pentru toți suporterii.

Cred că toată Europa a fost uimită de ce au făcut suporterii români la meciul cu Ucraina, în stadion și în afara lui”, a declarat Drăguș.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed