Avertisment pentru Edi Iordănescu! Slovacii au spus clar. Naţionala României nu îi poate surprinde în meciul direct

Avertisment pentru Edi Iordănescu! Starul de la naționala Slovaciei și-a dat seama de tactica tricolorilor. La ce se așteaptă de la meciul cu echipa națională a României. Avantajul pe care îl au față de români.

România o va întâlni pe Slovacia, la Frankfurt, miercuri, de la ora 19:00. Meciul este unul decisiv pentru ambele echipe.

Avertisment pentru Edi Iordănescu!

Înainte de meciul direct de miercuri, starul echipei națioale a Slovaciei, Stanislav Lobotka, a analizat „la sânge” tactica abordată de tricolorii lui Edi Iordănescu.

Jucătorul legitimat la Napoli a găsit punctele slabe ale românilor și știe cum poate să profite în favoarea lor.

„Românii au arătat că se apără bine și că știu cum vor juca. România nu este o echipă care vrea să domine terenul, ci să se apere bine și să lovească pe contraatac sau să aștepte o greșeală a adversarilor.

Nu am scos calculatoarele încă pentru a calcula cum ne calificăm. Am obținut trei puncte (n.r. cu Belgia) la care nimeni nu se aștepta.

Nu va fi ușor, dar calificarea este încă în mâinile noastre. Ne-am fi dorit să fie deja decisă, dar trebuie să facem față ultimului meci și să ne concentrăm pe jocul nostru.

Jucăm un stil ușor diferit, românii sunt mai defensivi, joacă mai mult mingea și fac pauze rapide. Noi ne asumăm mai multe riscuri, iar atunci când pierdem mingea asta ne poate lăsa descoperiți. Dar când merge bine, poate fi un avantaj.

Uneori vorbim despre detalii pe care nu le poți vedea din exterior. De exemplu, cum să rămânem compacți și ce să facem pentru a pune cât mai multe probleme adversarilor”, a declarat, citat de digisport.ro, Stanislav Lobotka.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed