Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Jucătorul care va intra direct titular la FCSB. Va fi de neînlocuit

Alexandru Musi și-a luat la revedere de la Petrolul Ploiești! Mijlocașul și-a încheiat împrumutul și va reveni la FCSB, fiind eligibil pentru regula U21 în noul sezon.

În cadrul formației de pe Ilie Oană, tânărul a reușit să marcheze cinci goluri și a oferit patru pase decisive în 39 de partide. Oficialii celor de la FCSB au anunțat că doresc să se bazeze pe Musi, în cadrul noului sezon de Superliga.

Jucătorul care va intra direct titular la FCSB!

„Salut, «lupilor» ! A venit momentul să mi iau rămas bun de la voi. Vreau să mulțumesc la tot ce înseamnă Petrolul pentru toată încrederea acordată. Multă baftă în continuare. Hai Petrolul!”, a declarat Alexandru Musi, pe rețelele de socializare.

Mihai Stoica apreciază dezvoltarea armonioasă la care a fost supus tânărul, în timpul împrumutului la Petrolul Ploiești. Oficialul grupării din Capitală este sigur că Musi va face o figură frumoasă, în tricoul roș-albaștrilor, în noul sezon al competiției interne.

„Musi e jucătorul U21, iar foarte mari progrese a făcut și Mihai Toma, căpitanul naţionalei sub 17 ani, care joacă titular şi la naţionala U18, iar deja arată a senior, se prezintă ca un senior.

Îi mai avem pe Pandele, Radaslavescu în regula U21, dar momentan este Musi!”, a spus Meme Stoica, potrivit Prima Sport.

În cadrul aventurii sale la FCSB, Alexandru Musi a reușit să înregistreze nenumărate apariții în tricoul noii campioane a României, în cadrul mai multor competiții: 11 partide de Superliga, 4 meciuri de Cupa României și 3 din UEFA Conference League.

Conform site-urilor de specialitate, Alexandru Musi are o cotă de piață în valoare de 800.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed