Gigi Becali a dat verdictul! Tricolorul pe care îl vrea la FCSB. Ce a spus despre Dennis Man

Gigi Becali a recunoscut. Jucătorul de la EURO 2024 pe care l-a vrut la FCSB. L-a impresionat foarte tare jucătorul lui Edi Iordănescu. Cât despre Dennis Man, latifundiarul din Pipera nu are ce să mai spună.

România a făcut un meci de debut la EURO 2024 excelent, contra Ucrainei, 3-0. După care tricolorii nu au reușit să se impună în meciul cu Belgia, scor 0-2, însă prestațiile acestora au fost uimitoare.

Gigi Becali a dat verdictul!

După ce a analizat bine meciul cu Belgia, Gigi Becali a rămas uimit de prestațiile unui dintre tricolori.

Pe lângă faptul că Dennis Man a demonstrat încă o dată că e Dennis Man, așa cum spune latifundiarul, acesta a recunoscut că Andrei Rațiu este jucătorul care l-a impresionat și pe care l-a vrut mereu la FCSB, doar că salariul său, de la Rayo Vallecano, este mult prea mare pentru ce poate clubul roș-albastru să ofere.

”Man e Man, nu aia ce să zici, e un jucător valoros. În plus, mie îmi place de mult de ăla care e vopsit în cap verde, e bun fotbalist. M-am gândit întotdeauna să îl iau, dar nu am avut posibilitatea, nu ai cum să îl iei, joacă prin Spania, are salariu mare, nu știu cât are, 700.000, nu pot să-l iau”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Andrei Rațiu este legitimat la Rayo Vallecano, în La Liga. Acesta a fost transferat în august 2023, de la SD Huesca, și are contract cu echipa până în iunie 2028.

Fundașul de la naționala lui Edi Iordănescu este cotat la 1.4 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed