Cum i-a sucit minţile Andreea Bălan iubitului sportiv. Dezvăluiri incendiare ale vedetei. Nimeni nu ştia aceste lucruri / Foto

Cum i-a sucit minţile Andreea Bălan iubitului sportiv. Dezvăluiri incendiare ale vedetei. Nimeni nu ştia aceste lucruri. Cântăreaţa în vârstă de 40 de ani a spus clar cum l-a cuminţit pe partenerul ei.

Andreea Bălan şi Victor Cornea se iubesc la fel ca în prima zi. Asta deşi a trecut mai bine de un an de când sunt împreună.

Cum i-a sucit minţile Andreea Bălan iubitului sportiv

Andreea Bălan a fost acuzată că i-ar distruge cariera sportivului în vârstă de 30 de ani. Artista neagă aceste lucruri şi face dezvăluiri din interior. „Pur și simplu mi-a scris pe Instagram la un filmuleț de spiritualitate și i-am spus «Mulțumesc». Mi-a spus că joacă tenis, nu am știut și am simțit că e altceva.

Eu vizualizam așa în minte. Am vorbit la telefon, ne-am văzut pe video și am avut timp să ne cunoaștem. Am știut amândoi ce vrem, el fiind sportiv de performanță nu mai are timp să filtreze, eu eram sătulă de băieți care vor doar să iasă la o întâlnire cu mine”, a mărturisit vedeta, podcastul „Te ascult”.

Andreea este alături de sportiv la aproape toate turneele la care acesta participă. Fanii spun că artista i-ar distrage atenția de la tenis lui Victor Cornea. Blonda a negat acest lucru, conform cancan.ro.

„De multe ori eu pot fi foarte agitată și trebuie să-mi oferi acel echilibru, liniște. Erau comentarii, care sunt din partea unor oameni care nu știu ce înseamnă să fii sportiv de performanță, turnee.

Toți sportivii care sunt în top își cară familiile după ei, pentru că au nevoie ca în loja lor să fie familie, ei se încarcă de aici. Asta nu înțeleg oamenii, prezența mea îl ajută foarte mult. Sunt turnee la care el e singur”, a mai spus Andreea Bălan.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed